top of page

Airco in elk seizoen van het jaar

 

 

Het Nederlandse klimaat is vochtig. Een auto airco koelt, maar zorgt er ook voor dat het vocht uit de lucht haalt. Deze twee zaken zorgen er samen voor dat er zomers een koele luchtstroom in de auto ontstaat. In de natte maanden van het jaar zorgt de airco ervoor dat de beslagen ruiten binnen de kortste keren weer helder zijn hetgeen de veiligheid ten goede komt. Een goed werkende auto airco zorgt er ook voor dat de lucht in de auto vrij van micro-organismen en stof is.

 

Wanneer u op zoek bent naar een auto Airco specialist , dan bent u van harte welkom bij Autocentrum Kerkrade. Wij kunnen uw auto airconditioning jaarlijks preventief controleren, vullen, onderhouden en repareren. 

 

Veel garagebedrijven zijn niet ingesteld op service, onderhoud en reparatie van auto airco systemen. Bij een reguliere onderhoudsbeurt of grote beurt van uw auto wordt uw airconditioning niet gecontroleerd of onderhouden. Uw auto behoeft regelmatig onderhoud en uw airconditioning ook. Belangrijk is dat u hiervoor een specialist inschakelt voordat uw airco door slecht of nalatig onderhoud het niet meer doet. U voorkomt hier niet alleen problemen mee, maar ook voorkomt u hoge kosten door gevolgschade aan het airco systeem. En niemand zit te wachten op een defecte airco in de warme zomermaanden of vlak voor uw vertrek naar uw vakantiebestemming.

 

Autocentrum Kerkrade is een airco service bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in onderhoud, service en reparatie van auto airconditioning voor bedrijven en particulieren. Deze service betreft auto airconditioning alle merken auto’s en bedrijfswagens. Door het gebruiken van professionele en moderne apparatuur kunnen wij onze service en werkzaamheden verrichten tegen scherp concurrerende prijzen die veel lager liggen dan de officiële garagetarieven.

Autocentrum Kerkrade  voor eerlijke en scherpe tarieven.

 

De service van Autocentrum Kerkrade bestaat uit:

  • Compleet onderhoud van auto aircosystemen alle merken

  • Eventueel opsporen van lekkages

  • Reparatie airco systemen

  • Reinigen/desinfecteren van airco systemen

  • Eventueel vervangen en leveren interieur/pollenfilters (tegen meerkosten en graag vooraf aangeven)

bottom of page